Tabloul C-crystal

Tabloul C-crystal

– mai mult decat caldura! DESING –
PRETURI TABLOURI CARBON – CRYSTAL HELVETIC – INFRAROSU

LUNA ACEASTA: TVA-ul CADOU si termostatul GRATUIT !!!

Tip panou Putere Dimensiuni panou Marimea Camerei Pret
H3 (oglinda) 300 W 600 x 600×25 mm pt. camere de 0—4 mp, H = 2,5m 300 euro
H6 600 W 960 x 670×70 mm pt. camere de 0—10 mp, H = 2,5m 300 euro
H8 800 W 1300x700x70 mm pt. camere de 10—14 mp, H = 2,5m 340 euro
H11 1100 W 1600x900x70 mm pt. camere de 18—24 mp, H = 2,5m 400 euro

La aceste preturi se adauga TVA.


Panou H6

Panou H8

Panou H11

AVANTAJELE TABLOULUI CARBON CRYSTAL

1. economie de pina la 50% la factura de incalzire.
2. 5 ani termen de garantie
3. peste 30 ani durata de viata
4. efecte benefice sanatatii
5. design deosebit – posibilitatea alegerii imaginii
6. posibilitate de personalizare la cerere
7. preturi incredibile
8. montaj simplu si rapid
9. prevazute cu termostat
10. fara service, revizii, consumabile

ULTIMA GENERATIE – INCREDIBIL – DOAR 60 GRADE TEMPERATURA LA SUPRAFATA – FARA PERICOL DE ARSURI ACCIDENTALE – DOAR 6 kg GREUTATE !!!

NU E NEVOIE DE NICIO MODIFICARE LA RETEAUA DE CURENT EXISTENTA – NU SUPRASOLICITA RETEAUA – FUNCTIONEAZA LA PRIZA EXISTENTA !!!

TEMPERATURA UNIFORMA PERMANENTA IN TOATA INCAPEREA, REGLABILA LA TERMOSTAT, FARA SA FIE NECESARA PERMANENTA MODIFICARE PE DIVERSE TREPTE DE PUTERE PENTRU A AVEA CONFORT TERMIC !!!

COMENZI – LIVRARI

Procedura de achizitie este urmatoarea:
Intrati la “contact – trimiteti mesaj” si scriceti comanda specificind datele de facturare, adresa de livrare si numarul de telefon la care puteti fi contactat. In cel mult 3 zile lucratoare vi se va duce marfa acasa, plata ramburs la primire. TOATE CHELTUIELILE DE EXPEDIERE SI RAMBURS SINT SUPORTATE DE NOI.

DIFERENTE PANOURI RADIANTE – TABLOUL CARBON – CRYSTAL
1. Panourile radiante pot fi montate atit pe tavan cit si pe perete – tabloul C-crystal doar pe perete
2. Panourile sint din tabla de aluminiu de culoare alba
3. Panourile SUNJOY au la baza tehnologia revolutionara TURMALINA, tabloul C-crystal are la baza tehnologia Carbon – Crystal.
4. Panourile SUNJOY emit ioni negativi si nanosilver permanent (chiar si atunci cind nu sint legate la o sursa de curent), FUSSION GLASS emit ioni negativi (nu si nanosilver, dar numai atunci cind indeplinesc functia de incalzire), iar PRIMA si tabloul C-crystal au doar functia de incalzire (fara efect terapeutic)
5. Panourile SUNJOY au efect antifum, dezodorizant si antibacterian – FUSSION GLASS, tabloul C-crystal si PRIMA nu au aceste calitati
6. Panourile SUNJOY si PRIMA sint izolate pe partea dorsala, FUSSION GLASS, tabloul C-crystal nu
7. SUNJOY sint fabricate in Corea de Sud, FUSSION GLASS in Germania, tabloul C-crystal si PRIMA in China
8. SUNJOY are 96-98% randament, PRIMA si tabloul C-crystal 95-98% si FUSSION GLASS 90%
9. Durata medie de viata: SUNJOY 25 ani, FUSSION GLASS 10 ani,  PRIMA 20 ani, tabloul C-crystal 20 ani !
DIFERENTE PANOURI

Tip panou Tara de fabricatie Tehnologie incalzire Randament Garantie Durata medie de viata Culoare aspect Posib. Personaliz. Ioni negativi Ioni argint
SUNJOY Korea de sud Turmalina 96-98% 10 ani 25 de ani alb sau colorat doar culoare permanent da
TABLOU C-CRYSTAL China Carbon Crystal 95-98% 5 ani 30 de ani tablouri da nu nu
PLASMA Germania Rezistenta carbon 90% 5 ani 10 de ani negru-cristal nu partial nu
PRIMA China Carbon Crystal 95-98% 5 ani 20 de ani alb nu nu nu
PRIMA COLOR China Carbon Crystal 95-98% 5 ani 20 de ani motiv color da nu nu
Tip panou Infrarosu Efect terapeutic Montaj Efect anti igrasie Efect antipraf Efect antifum Efect dezodorizant Efect antibacterial
SUNJOY da foarte puternic tavan-perete da permanent permanent permanent da
TABLOU C-CRYSTAL da partial perete da nu nu nu nu
PLASMA da mediu perete da partial partial partial nu
PRIMA da partial tavan-perete da nu nu nu nu
PRIMA COLOR da partial tavan-perete da nu nu nu nu

CONSUMUL DE CURENT ELECTRIC depinde de aparat, temperatura exterioara, gradul de izolare al incaperii etc.In medie, iarna , un aparat functioneaza efectiv intre 4 si 10 ore in functie de temperatura exterioara si gradul de izolare al incaperii (pentru un grad mediu de izolare, un aparat functioneaza efectiv, in medie 6-7 ore pe zi). In fapt aparatul infrarosu nu face altceva decit sa puna la loc caldura pe care o pierde casa dumneavoastra, cu un randament maxim posibil de transformare a energiei electrice in caldura. Daca o centrala sau un calorifer electric face aceasta compensare cu un randament de 40-45%, aparatul infrarosu HELVETIC face acest lucru cu un randament de 96-98% !!!

De exemplu, daca avem o camera de 16-20 mp (2,5 m inaltime), un singur perete exterior, NU ultimul etaj, mediu izolata termic (geam termopan, dara fara termoizolatie), e nevoie de un aparat H 8 de 800W, vom avea un consum de aprox. 6 KW/zi, adica aprox. 200 KW/luna. Montajul e foarte simplu – poate sa-l faca oricine – inseamna fixarea panoului cu 4 suruburi (in dibluri) pe tavan sau pe perete si introducerea steckerului intr-o priza sau legarea la o doza de curent. Termostatul se pune pe cablul de alimentare ca un intrerupator clasic.

ATENTIUNE !

Recomandarea aparatului a fost facuta pentru camere cu izolatie termica medie (geam termopan, fara polistiren), un singur perete exterior si camerele invecinate incalzite si ele la rindul lor. Daca puneti un astfel de aparat intr-o camera, conform recomandarii noastre, dar camerele invecinate nu sint incalzite, aparatul va fi subdimensionat si nu va putea face fata deoarece va fi suprasolicitat, incalzind in mod indirect (prin peretii comuni) si celelalte camere. In acest caz pierderile camerei vor fi foarte mari, iar aparatul va functiona non – stop si va atinge cu greu o temperatura de 18-20 grade. TREBUIE SA PUNETI APARATUL ADECVAT IN FIECARE CAMERA A CASEI, altfel este ca si cum ati pune un calut sa traga 4 carute !!! Daca totusi doriti sa incalziti doar o camera si restul locuinteti sa ramina neincalzita, in aceasta camera trebuie sa puneti aparat(e) de putere DUBLA decit cea recomandata in tabelele de mai sus !!!

Acelasi lucru se intimpla si in cazul apartamentelor aflate la ultimul etaj. Pierderile prin tavan sint imense si in acest caz necesarul de putere este aproape dublu, iar consumul va fi si el aproape dublu fata de cei ce stau la un etaj intermediar (acest lucru se intimpla indiferent de sistemul de incalzire folosit). Fiecare aparat este prevazut cu propriul termostat – acesta trebuie setat pe o anumita temperatura si lasat sa-si faca treaba. NU TREBUIE SA OPRITI SI SA REPORNITI PANOUL PENTRU CA NU VETI FACE ECONOMIE DE CURENT !!!

 

Trimite Email

Not readable? Change text. captcha txt